Saladolive




Ingredienser:
1 st kokad kycklingbröst
5 potatisar
2 dl frusna gröna ärter
2 dl majonnäs
2 st saltgurkor
2 st hårdkokta ägg


Gör såhär:
1. Koka kycklingbröstet och strimla sedan.
2. Hacka potatisen i små bitar
3. Hacka saltgurkan och äggen
4. Blanda alla ingredienser försiktigt i majonnäs så att inget går sönder.
5. Krydda med lite salt och peppar.
6. Låt den stå lite i kylen.
7. Varsågod och ät.


Lunch


Kokad potatis..



..med grillad kyckling.


mat


Stek kycklingfile i lite olja i en kastrull..


..häll i creme fraiche..


.. lägg sedan i champinjoner och ananas i bitar, och currypeppar, salt, och peppar. Låt det koka en stund.


.. sedan är det bara att servera med makaroner eller ris.




Pasta


1. Koka pasta 
2. Gör köttfärs: köttfärs, tomatpure, lök salt och peppar.
3. Bechamelsås: 2 msk smör 2 msk vetemjöl 4 dl mjölk, smölt smöret i en gryta tillsätt mjölen och blanda till en tjock massa tillsätt sedan mjölken och rör om tills det blir tjockt.


Blanda köttfärsen och pastan och lägg i det i en ungsform...


...häll på bechsmelsåsen...


..och till sist osten på det hela.


Smaklig måltid!


Pluggfika

                                      
      


Pastasallad






Innehåller: Sallad, tomat, gurka, broccoli, rödlök, purjolök, färska champinjoner.
Dressing: Gräddfil med cyrrypeppar.






Tonfisksallad


Matlåda


Kycklingfile med spaghetti och ketchup hihi.


RSS 2.0